Soppkök Malmö

En lyckad första Soppkök :)

6 kommentarer

Det kom förbi ca 140 människor i olika situationer, en del stannade och åt, en del bara kom förbi och hämtade kläder och dyl. Många kom förbi flera gånger och hade till och med bytt om och ville med glädje visa upp sina nya kläder och sprida glädje och bara vara med oss.

Annonser

6 tankar om “En lyckad första Soppkök :)

 1. Hej, jag vill hjälpa till. När är nästa soppkök, eller vad det kallas? /Esma

 2. Hej Esma,
  Underbart att du vill hjälpa till :) nästa soppkök kommer äga rum söndagen den 27maj, kl:14-20 på Möllan. Mer information kommer läggas upp under helgen. Men om du vill även hjälpa till med planeringen så är du hjärtligt välkommen till planeringsmötet som är nästa vecka, datumet är inte bestämd än men om du har facebook så finns mer information om det här: http://www.facebook.com/groups/353112184720585/

 3. Jag diggar tanken med Soppkök Malmö, men det skadar inte att ha en lite mer färgglad tema än ”brun kartong”. Skadar inte att måla kartongerna i glada färger och ha bättre skyltar. Hjälper gärna till ifall ni behöver hjälp med måleriet. :)

  • Fantastisk ide!! :D ja vi tar mer än gärna din hjälp med skylten. Tror du att du kan få till en målning till denna eller nästa gång? Mvh

   • Annars kan man ju trycka upp stiliga affischer (http://farbrorskylt.se/fototryck/affisch), kostar runt 40kr. Man ser då till att inte slänga dem.

    Sedan undrar jag om soppköket finns där på plats vid cirka samma dagar varje månad? Om inte vore det smart att ha något liknande som ”Soppkök Malmö kommer finnas på plats den sista söndagen i varje månad”, på så sett vet de hemlösa när nästa soppkök är. Det kan bli någon slags rutin och rutiner är bra i det här sammanhanget.

 4. Tack för tipsen! :) Ja det är tänkt att det ska bli en rutin fram tills vi upphör eftersom vi slutar behövas, men rutinen kommer att ske efter att vi testat bästa sätt till att nå hemlösa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s