Soppkök Malmö

Sommaruppehåll med Aktivitet

Lämna en kommentar

Hej!

Tack för allt stöd och engagemang till alla ni som har varit med på ett eller annat sätt under SoppkökMalmö. Det har varit många diskussioner och möten.

SoppkökMalmö håller uppehåll med aktivitet Soppkök över sommaren. Men vi kommer att vara aktiva ute för att informera och prata om Hemlöshet problematiken på olika festivaler under sommaren. Vilket även är en del av SoppkökMalmö, att sprida information om den stigande hemlösheten som är ett systematiserat utanförskap i vårt avlånga land, vilket vi anser är oacceptabelt. Vi är alla människor och har rätt till tak över huvudet oavsett vem du är.

Vi har även ingått att samverka med Emmaus Fredriksdal och med Antivåldsbyrån. Där Antivåldsbyrån har erbjudit oss att använda deras kontor i Malmö, för att kunna ha våra möten inför soppkök och även att kunna bevara våra soppköksgrejer där, vilket vi tackar ödmjukast för.

Inför Hösten har vi en del positiva förändringar som skall underlätta för oss alla inför planeringen bakom SoppkökMalmö.

Håll utkik och våga gå fram och tala med människor som du passerar som lever på våra offentliga gator, Tillsammans kan vi förändra vårt samhälle. Tills dess må väl och fortsätt diskutera hemlösheten med varandra :-)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s