Soppkök Malmö

Uppdatering angående Soppkök Malmös Aktiviteter vid Malmöfestivalen.

Lämna en kommentar

Soppkök Malmö har varit aktiva under Malmöfestivalen då vi har haft soppkök för hemlösa och vi har även informerat allmänheten om hemlös situationerna i Malmö, samt berättat vad vi i soppkök Malmö gör och att vårt syfte är att belysa problematiken kring den utbredda hemlösheten, samtidigt som vi vill medverka till en förändring. Det är viktigt att diskutera hemlöshet, då det kan drabba oss alla.

Vi har fått en del respons i från våra informationsdagar, vilket vi är oerhört tacksamma för. Men vi Välkomnar gärna ännu fler att hjälpa till så var inte blyga nu ;-) Ta gärna kontakt med oss!

Soppköket vi hade i söndags den 19 Augusti i samband med Malmöfestivalen gick otroligt bra, vi fick det till att flyta på bra STORT TACK till er som var med :-) Vi uppskattar ca 60-70 besökande som kom förbi oss.
Responsen ifrån våra gäster var positiv, de älskade soppan som Restaurang Rebell lagat till oss :-)

Vi hade underbart väder och det var otroligt varmt denna dag. Kan berätta för er att när vi kom på plats och skulle packa upp allting! Fanns det inget tält, inga bord ingenting! Där står vi och känner stressen komma fram! Plockar upp telefonen och börjar ringa runt! Då plötsligt dyker det upp några killar från Stadsmissionen och berättar att tältet hade blåst iväg under gårdagen, men att de hade plockat ihop de hela och lagt det snyggt och prydligt så vi kunde hjälpas åt att sätta upp de :-) Härligt!

Även vår fina kontakt person under festivalen Emma Nilsson Malmö stad/Gatukontoret/Arrangemangsenheten, var otroligt snabbt på plats och fixade in bord och bänkar till oss. Fantastisk stöd har hon varit Tack :-)

Soppkök Malmö fick många olika besök och vi har skojat, skrattat, lyssnat och även dansat Festival tango ;-) De ni :-)

Många satt kvar och ända tills vi packade ihop och kom fram och tackade och berättade hur nöjda de var och tycker vi gör ett fantastiskt bra jobb för dem och att vi behövs, de såg fram emot att se oss igen. Det är den responsen som gör detta arbete så otroligt givande ♥NU ÄR DET DAX för SOPPKÖK MALMÖ igen! Nu den 24 Augusti mellan 15- ca 19 kommer vi att ha soppkök för hemlösa även denna gång vid Altonaparken bakom bluestältet. Denna gång kommer Restaurang Bloom in the park Laga soppa till oss. Där kött från Kött & Viltspecialisten på Amiralsgatan i Malmö bidragit med kött. Härligt tusen tack.

Vi får hålla tummarna att det blir lika fint och härligt väder som sist. Bilderna som visas har vi fått tillåtelse till Tills dess må väl och vi Hörs ;-)  

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

Författare: Jannkan

Läser på Högskolan Socialt Arbete ledning organisering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s