Soppkök Malmö

Inför stundande soppkök 24 mars

Lämna en kommentar

Hej alla fina!

Jag tänkte skriva ett litet inlägg och informera om vad som väntar oss i Soppkök Malmö. Den 24 mars har vi vårt nästa soppkök i Folkets Park kl 12-16.

Inför detta soppköket pågår processen att hitta ett par nya sektionsansvariga, vilket är lättare sagt än gjort. Som tur är har vi hittat en klädansvarig och jag som varit klädansvarig innan vet vilket jobb det är och vi alla är 100 % säkra på att denna nya tjej kommer sköta det galant. Såklart har hon oss alla volontärer att luta sig på!

Förhoppningsvis får vi till en sortering av kläder nästa vecka. Jag tycker personligen det hade varit skönt att få det gjort nästa vecka så att vi inte skjuter på allt till sista veckan men det är inte alltid så lätt ska ni veta. Vi volontärer arbetar och vissa studerar, och att få till tider där vi alla kan träffas och ha möte eller anordna en sorteringskväll är inte alltid så enkelt. Men jag är positiv till att vi löser det denna gången med. Är du intresserad av att vara volontär? Kanske vill du hjälpa oss att sortera kläder i Östra Hamnen? Ja då är det bara att kontakta oss. Kontaktinfo hittar du uppe i menyn.

 

Tills nästa gång

Melanie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s