Soppkök Malmö

Sommar mötesplats på Gustav Adolfs Torg Malmö.

Lämna en kommentar

Hej alla fina soppköks följare ;-)
Vi har haft sommar soppkök nu 2 kvällar de sista veckorna och ser att det verkligen finns behov för att vi finns. Dels för att dela ut mat och dels för att bara finnas för gemenskap. Vi har haft det jätte trevligt på våra kvällar tillsammans, vi har pratat, skrattat, givetvis varit allvarliga, lagt om infekterade sår på ben, fötter. Vi har delat ut nya strumpor och bara varit tillsammans. Gett varandra tiden.

Vi har beslutat tillsammans i soppkök Malmö att vi kör sommar soppkök även den
9 juli den 16 juli och den 23 juli med start klockan 20 och vi stänger ner när vi känner att vi är färdiga. Vi kommer hålla till på Gustav Adolfs torg vid fontänen intill toaletterna.

Vi kommer att servera varm soppa med mackor till. Kaffe och förhoppningsvis en god kaka till. Vi skulle gärna vilja dela ut lite frukt, coca-cola och dryck också. Har du möjlighet skulle det vara oerhört uppskattat om du kunde komma ner med någonting utav detta till oss, så vi hjälps åt

Vill även passa på att tacka Lina Björk som kom ner med en nybakad god kaka till oss <3 Allt gick åt och smakade jättegott
Även Tack till Malin Sörensson som kom ner med sårvård till oss, så vi kunde lägga om sår på både ben och fötter. Otroligt uppskattat och lindrande. TUSEN TACK!
Vi fick även in tält som vi tackar för, de delades ut och kom till väl användning. Tack.

Stort Tack till Nya Tröls Bar & Restaurang som tillagar och skänker oss god soppa :-)

Stort Tack Även till Barista Fair Trade coffee  :-)

1005710_10151510725161127_1352595758_n

Vi skulle uppskatta om ni har möjlighet att skriva ut vår affisch, klistra upp den eller delar ut den till behövande för att informera människor i behov att vi finns. Vore en stor hjälp.

ALLA är välkomna för att hjälpa till, umgås, dela ut soppa, kaffe osv. Prata med Bent, Tanja eller Janni som står för organiseringen kring sommar soppköken och någon utav oss kommer finnas på plats varje tisdags kväll. Går även bra att maila till oss på soppkokmalmo@gmail.com

Under sommar soppköken är vi i behov utav:
Uppvärmbar soppa.
Smörgåsar
Frukt.
Bakad kaka
Dryck
Engångsartiklar. Muggar till kaffe. Frigolitskålar till soppan el värmetåliga sopp muggar. (Inga sopptallrikar, då det är svårt att äta ur dem stående).

(Har någon kläder el dyl som ni vill skänka får ni gärna komma ner med dem. MEN går de inte åt måste ni ta hem dem igen då vi inte har möjlighet under sommarköken att förvara dem hemma.)

Tillsammans kan vi hjälpas åt och göra skillnad!

VÄLKOMNA!

Gustaf Adolfs torg 26 Juni

Gustaf Adolfs torg 26 Juni

Annonser

Författare: Jannkan

Läser på Högskolan Socialt Arbete ledning organisering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s