Soppkök Malmö

Inbjudan till våra politiker

Lämna en kommentar

Inbjudan till att deltaga vid Soppkök Malmös soppkök den 29 september 2013

Anledningen till att vi skriver till dig är för att vi vill bjuda in dig till vår mötesplats för att föra en öppen dialog. Vi driver ett soppkök i Folkets Park sista söndagen i varje månad. Där delar vi ut soppa, kläder, hygienartiklar och sovsäckar. En mötesplats skapas där allmänheten kan komma och träffa alla de hemlösa i vår stad. Vi vill uppmärksamma att vi har ett problem i vår stad och vårt land.

Vi har fått otroligt positiv respons och det kommer alltid mycket av folk för att donera saker till de hemlösa. Vissa kommer med frukt och vissa kommer med tält. Om du är aktiv på Facebook kanske du har märkt att av våra 3800 följare så sprider många vårt budskap, exempelvis genom att sprida vår blogg www.soppkokmalmo.wordpress.com eller våra statusar som vi skriver.

Varför vill vi att du kommer?
Detta är inte en inbjudan till debatt utan en inbjudan till att du som politiker och människa ska möta vår stads problem utanför kontorets fyra väggar. Vi är även öppna för en dialog under soppköket.

Vem är vi då?
Soppkök Malmö är en samling privatpersoner som på sin fritid anordnar soppköket. Vi är inte bundna till något religiöst eller politiskt parti och vi välkomnar alla! Kläderna, maten och platsen vi är på doneras av privatpersoner samt Malmö Stads stadskontor/Folkets Park.

Vi i Soppkök Malmö hoppas att du har möjlighet att besöka oss, ta en kopp kaffe och möta Malmös befolkning under en öppen dialog.

Tid och plats: Söndagen den 29 september kl 14.00-18.00 i Folkets Park

Väl mött!

Soppkök Malmö

”…för övrigt anser vi att hemlösheten är en skam för vårt samhälle.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s