Soppkök Malmö

Vila i frid vår kära vän. Tack för allt du delade <3

Lämna en kommentar

Idag den 21:e oktober fick vi det tråkiga beskedet att vår vän Thomas Andersson gått bort efter en tids sjukdom.

Thomas var en levnadsglad person, som alltid hade en rolig kommentar på lut, han fick människor i hans närhet att skratta så att man ibland låg dubbel.

Att han var envis som tio åsnor har nog ingen som kände honom missat, men Thomas envishet räddade honom ur sitt tunga narkotikamissbruk. Med en otrolig envishet och ett jävlar anamma tog han sig ur missbruket alldeles på egen hand. I september i år hade han varit fri från sitt missbruk i fem år!!

Thomas levde som hemlös och uteliggare under många år, men Thomas delade gärna sina erfarenheter från livet ute från gatan vilket fick  många utav oss att både skratta och gråta.

För ca tre år sedan fick Thomas  ett jour rum på Sigtunagatan och efter att ha bott där i ett halvår fick han till slut en lägenhet i samma hus. Glädjen hos Thomas gick inte att beskriva, och hans mysiga krypin stod öppen för många utav hans vänner.

Men mest av allt älskade Thomas att vara utomhus, i ur och skur, solsken eller snö, Thomas skulle ut! Och alltid cyklandes. Thomas var en trogen besökare till oss i Soppkök Malmö.

Det är många som kommer att sakna denna långa spralliga kille, men som nu slipper ifrån sina plågor och Thomas har säkert hittat ett moln där han sitter med en öl i handen och kikar ner på oss andra, som inte riktigt förstår att Thomas inte längre finns hos oss.

Soppkök Malmö kommer hedra Thomas genom att sätta upp ett tält den 27 oktober med ljus och en bok som alla är välkomna att skriva i till minnet utav vår fina vän Thomas <3

Vila i frid underbara Thomas, du kommer alltid att finnas hos oss i våra tankar och hjärta. 1000 kramar från oss alla.

Vila i frid <3

Vila i frid <3

Annonser

Författare: Jannkan

Läser på Högskolan Socialt Arbete ledning organisering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s